Home
07-01-2020

Project Schoon Erf, Schoon Water Noorderzijlvest Groningen

Project Schoon Erf, Schoon Water Noorderzijlvest Groningen

Omdat niet-deelnemers aan onderstaand project een handhavingsbezoek kunnen verwachten, willen we dit project graag bij u onder de aandacht brengen.
 

Aanpakken erfafspoeling met behulp van gratis advies en een bijdrage in de kosten
 

Er mogen geen nutriënten/mineralen en resten van gewasbeschermingsmiddelen afspoelen van uw erf op het oppervlaktewater.

Voldoet uw erf op dit moment nog niet aan deze regel? Maak dan gebruik van de mogelijkheden van het project Schoon Erf, Schoon Water Noorderzijlvest Groningen, zodat uw erf op orde is én u voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving ten aanzien van erfafspoeling!

Deelname aan het project ‘Schoon Erf, Schoon Water’ levert u (melkveehouder of akkerbouwer/loonwerker) een aantal voordelen op:
 

- Gratis advies en hulp bij het vinden van de - voor uw erf - juiste maatregelen;

- U voldoet, als u alle maatregelen heeft doorgevoerd, aan de meest actuele wet- en regelgeving ten aanzien van erfafspoeling van het waterschap Noorderzijlvest;

- U komt in aanmerking voor een bijdrage in de kosten (voor melkveehouders is dit maximaal € 1.000 en voor akkerbouwers maximaal€ 2.500). De provincie Groningen en waterschap Noorderzijlvest financieren dit.

- U bent vrijgesteld van handhaving gedurende de looptijd van het project.

Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden:: www.schoonerfschoonwater.nl

Terug naar het overzicht

Webdiensten - Plus Automatisering