Home

Medewerkers bureau

De medewerkers zorgen voor een degelijke ondersteuning van het bestuur en de leden van het collectief.

Vanuit het kantoor in Aduard zorgen zij er voor dat het budget dat de provincie jaarlijks in dit deel van de provincie voor agrarisch natuurbeheer opzij legt, op een verantwoorde manier wordt besteed.

 

Het collectief maakt met elke individuele deelnemer afspraken, sluit met elk van hun een contract af, controleert op de uitvoering en betaalt de vergoedingen uit. Dat betekent dat de medewerkers van het collectief in de loop van het jaar voortdurend contact onderhouden met de 440 aangesloten deelnemers. Daarnaast sturen zij de veldmedewerkers en de schouwcommissie aan die gedurende het seizoen volgen wat er in het veld gebeurt, en zij faciliteren de vele vrijwilligers die een waardevolle ondersteuning leveren door onder anderen het uitvoeren van vogeltellingen en nestbescherming. En dan is er nog de beleidskant. Collectief Groningen West werkt samen met Collectief Midden Groningen, de ANOG, TBO's en gebiedsorganisaties aan de verbetering van de natuur in de provincie Groningen. 

 

Het is een divers takenpakket dat op het bordje ligt van de medewerkers van het collectief, die zij met enthousiasme vervullen.

Webdiensten - Plus Automatisering